Dronningens have
7 fortællinger, inspireret af skulpturer i Marselisborg slotshave


Novellerne er inspireret af skulpturerne i Marselisborg Slotshave. Enten i kraft af deres skulpturelle eksistens og den magi og stemning, der omkransker dem, eller deres udvalgte placering i slotshaven.
Fortællingerne spænder vidt, fra skæbnesfortællinger fra nutiden til mere eventyrlige historier med magisk touch, altid med et tvist, der skal vække eftertanke hos læseren.


Forfatter
Patricia C. York


Yorks kolesterolfrie Kogebog

En pesco vegansk kogebogDenne økologiske kogebog viser, at du ved at tænke lidt anderledes og udskifter enkelte standardprodukter kan lave velsmagende og spændende mad - helt uden kolesterol.


Det betyder at alle retter er veganske, undtagen 

fiskeretterne,


Det er godt for miljøet, din egen sundhed og dermed dit velbefindende.


Forfattere
Brian, Douglas og Patricia York

Mauranius - Arvingen

En thriller/krimi, der handler om årtusinde år gamle hemmeligheder,naturkatastrofer og mennesker med usædvanlige evner


Den unge kvinde Miriam lever et godt og trygt liv i Århus, men en dag dumper et gådefuldt brev fra en advokat ind ad døren. Brevet omtaler et testamente fra hendes far, som døde under tragiske omstændigheder for over 20 år siden.


Miriam besøger noget tøvende advokaten i København og hvirvles hurtigt ind i en strøm af mystiske og farlige begivenheder, som totalt forandrer hendes syn på  verdenen.

Mystikken er baseret på de 5 elementer, hvor natur og bevarelsen af balancen mellem natur og menneske står centralt - og på den måde er romanen også et anderledes bidrag til klimaproblematikken.


En hemmelig fond kan ikke eksistere uden Miriam, er et af budskaberne. Dens tusindårige eksistens er truet, fordi dens indre magtbalance er tæt spunden sammen med opretholdelsen af naturens balance.


Miriam er derfor tvunget til at træffe et skæbnesvangert valg. Men før hun følger sit spor, får hun dødsensfarlige fjender, der vil gøre alt for at stoppe hendeForfatter
Patricia C. York

Bogenudkom på forlaget Siesta i 2009.

Forlaget er gået konkurs og du kan derfor ikke købe papirudgaven i butikker eller online. vi har dog stadig et par stykker liggende.

Den kan i dag købes som e- bog,
udgivet under House of York på Saxo.com.

Send en mail med navn og adresse.

Du får en bekræftelse med pris inkl. porto.

Så snart du har indbetalt beløbet pr. mobile pay sender vi bogen til dig.

Den kan i dag købes som e- bog,
udgivet under House of York på Saxo.com.

Jydske Veskkysten

Budstikken

Budstikken

Aarhus Lokalavisen

Anmeldelse Bogvaegten

Der Nordschleswiger

Aabenraa Ugeavis

Aabenraa Ugeavis

Jyllands Posten

Der Nordschleswiger, artikel 2